معرفی و رفع خطای Page with redirect

معرفی و رفع خطای Page with redirect

معرفی و رفع خطای Page with redirect

معرفی و رفع خطای Page with redirect

همانطور که می‌دانید؛ بعد از طراحی سایت ممکن است با برخی از خطاها در گوگل سرچ کنسول روبه‌رو شوید که باید آن‌ها را هر چه سریع‌تر برطرف کنید. یکی از این خطاها Page with redirect است. این بدان معنی است که برخی از صفحات شما ایندکس نمی‌شوند زیرا کاربران و خزنده‌هایی که وارد آن‌ها می‌شوند به URLهای دیگر هدایت می‌شوند. در واقع گوگل به جای آن، URL مورد نظر را ایندکس می‌کند. در بیشتر موارد، تغییر مسیر (redirect) صفحات طبیعی است و هیچ خطری برای دید وب سایت شما ندارد. با این حال، اگر صفحه مهم و canonical را مشاهده کردید که به عنوان Page with redirect گزارش شده است، باید به آن رسیدگی کنید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا به معرفی و رفع خطای Page with redirect بپردازیم.

تغییر مسیر (Redirect)، دلیلی برای وضعیت Page with redirect

بازدیدکنندگان یک URL داده شده را به یک URL دیگر هدایت می‌کنند. می‌توانید نحوه عملکرد آن‌ها را در مرورگر خود مشاهده کنید. هنگامی که صفحه شروع بارگیری می‌شود، URL آن به طور خودکار تغییر می‌کند و مرورگر محتوای صفحه نهایی را به جای آن نمایش می‌دهد. هنگامی که مرورگر شما درخواستی را به سرور سایت ارسال می‌کند، سرور با یک کد وضعیت 3xx پاسخ می‌دهد، به این معنی که برای مشاهده محتوای مورد نظر باید به URL دیگری بروید.

مرورگر شما بلافاصله از این دستورالعمل پیروی می‌کند، اغلب بدون اینکه شما متوجه شوید. هنگامی که Googlebot سعی می‌کند از صفحه‌ای با تغییر مسیر بازدید کند، همین اتفاق برای Googlebot می‌افتد. به سمت هدف هدایت می‌شود و نمی‌تواند محتوای صفحه اصلی را بخزد. بنابراین Googlebot آن صفحه را به راه اصلی برای ایندکس شدن گوگل ارسال نمی‌کند. به جای آن صفحه هدف را می‌خزد و تصمیم می‌گیرد که آیا باید ایندکس کند یا خیر.

 چه زمانی Page with redirect عادی است؟

آنچه که درک آن مهم است این است که همیشه نیاز نیست صفحاتی را با وضعیت Page with redirect اصلاح کنید. وجود آن‌ها به این معنی است که صفحاتی در وب سایت شما وجود دارد که دیگر نمی‌خواهید آن‌ها را به کاربران و Googlebot نشان دهید زیرا صفحات دیگر برای نمایش محتوای آن‌ها مناسب‌تر هستند. در ادامه چند نمونه از ریدایرکت‌هایی که برای سئو شما مفید هستند را در اختیارتان قرار خواهیم داد :

تغییر مسیرهای انجام شده در هنگام مهاجرت وب سایت

یک مثال خوب از انتقال وب سایت، انتقال URLهای شما از پروتکل HTTP ناامن به HTTPS است که هم کاربران و هم Googlebot بیشتر از آن استقبال می‌کنند. شما می‌خواهید که بازدیدکنندگان شما همیشه به نسخه مدرن HTTPS پایان دهند و می‌خواهید گوگل در رتبه‌بندی روی آن تمرکز کند. تغییر مسیرها (Redirect) ابزار لازم برای رسیدن به این هدف هستند.

تغییر مسیر (Redirect) به عنوان راهی برای بهینه‌سازی محتوای تکراری

شما نمی‌توانید از تکرار محتوا در سایت خود جلوگیری کنید. برای مثال، صفحه اصلی شما ممکن است بیش از یک URL داشته باشد و در homepage.com و www.homepage.com در دسترس باشد. از آنجایی که هدف گوگل، ایندکس کردن تنها یک نسخه از همان محتوا است، شما باید صفحات تکراری خود را بهینه‌سازی کنید تا کنترلی بر آنچه که در ایندکس گوگل قرار می‌گیرد به دست آورید.

یکی از راه های مقابله با محتوای تکراری این است که URLهای تکراری را به نسخه معمولی محتوا هدایت کنید. همچنین زمانی که محتوای چندین صفحه را در یک صفحه ادغام می‌کنید، استفاده از تغییر مسیرها (Redirect) ایده خوبی است. گوگل همچنان می‌تواند آن آدرس‌های اینترنتی اضافی را پیدا کند و از سرور شما درخواست دسترسی به آن‌ها را بدهد. اما به لطف تغییر مسیرها (Redirect)، فقط صفحاتی را که برای شما مهم هستند می‌خزد و ایندکس می‌کند.

چه زمانی Page with redirect مشکل دارد؟

دو نوع ریدایرکت می‌تواند باعث مشکلات ایندکس کردن در وب سایت شما شود. اول، تغییر مسیرهای اشتباهی وجود دارد که به اشتباه ایجاد شده‌اند. در بخش بعدی توضیح خواهم داد که چگونه می‌توانید آن‌ها را در گوگل سرچ کنسول پیدا کنید. دوم، تغییر مسیرهای موقتی وجود دارد که گوگل آن‌ها را دائمی می‌داند. برای درک این موضوع، باید تفاوت بین ریدایرکت‌های 301 و 302 را بدانید.

  • 301

    زمانی که شما در حال انتقال وب سایت هستید؛ صفحه شروع دیگر برای شما مهم نیست. شما نیازی به ایندکس کردن آن ندارید و می‌خواهید بازدیدکنندگان شما همیشه به صفحه نهایی هدایت شوند.

  • 302

    وقتی که شما به طور موقت از ارائه یک محصول خاص منصرف شده‌اید و آن را با یک معادل فصلی جایگزین می‌کنید؛ صفحه شروع هنوز برای شما مهم است و باید ایندکس شود. در حال حاضر، شما می‌خواهید بازدیدکنندگان شما به صفحه دیگری هدایت شوند.

معمولا، گوگل تغییر مسیر (Redirect) موقت را به عنوان نشانه‌ای برای حذف صفحه شروع از ایندکس نمی‌بیند. پس از مدتی، شروع به برخورد با تغییر مسیرهای 302 مانند تغییر مسیرهای دائمی 301 می‌کند. در نتیجه، ممکن است برخی از صفحات مهم از ایندکس حذف شوند.

چگونه خطای Page with redirect را رفع کنیم؟

شما می‌توانید لیست URLهای هدایت شده را در گوگل سرچ کنسول خود پیدا کنید. برای این کار ابتدا Index و سپس Pages را در نوار ناوبری سمت چپ انتخاب کنید تا گزارش ایندکس شدن وب سایت خود را ببینید.

چگونه خطای Page with redirect را رفع کنیم؟

می‌توانید وضعیت را باز کنید تا لیست صفحات خود را با تغییر مسیرهای کشف شده و نموداری که نشان می‌دهد تعداد آن‌ها در طول زمان تغییر کرده است را مشاهده کنید.

چگونه خطای Page with redirect را رفع کنیم؟

با کلیک بر روی نماد هرم می‌توانید URLها را به یک پوشه یا دایرکتوری خاص فیلتر کنید. همچنین می‌توانید لیست را صادر کرده و آن را به عنوان صفحه باز کنید و در گوشه سمت راست بالا دانلود کنید. می‌توانید با انتخاب نماد ذره‌بین که ابزار بازرسی URL را راه‌اندازی می‌کند، نگاه دقیق‌تری به هر URL بیندازید.

چگونه خطای Page with redirect را رفع کنیم؟

از آنجایی که Googlebot نمی‌تواند صفحه را بخزد، و هر زمان که تلاش می‌کند، به صفحه دیگری ارسال می‌شود، گزینه Live Test داده‌ها را در URL هدف نهایی به شما نشان می‌دهد. با این حال، ابزار بازرسی URL آدرس صفحه نهایی و تست شده را نشان نمی‌دهد.

چگونه خطای Page with redirect را رفع کنیم؟

چگونه اشتباهات ریدایرکت را در گوگل سرچ کنسول پیدا کنیم؟

ساده‌ترین راه برای انجام این کار این است که صفحات آسیب دیده را فقط به صفحاتی که در نقشه سایت (sitemap) شما ارسال شده‌اند فیلتر کنید. می‌توانید این کار را در گوشه سمت چپ بالای گزارش انجام دهید.

چگونه اشتباهات ریدایرکت را در گوگل سرچ کنسول پیدا کنیم؟

اگر یک URL در نقشه سایت (sitemap) شما وجود دارد، مطمئناً می‌خواهید که ایندکس شود و ترافیک ایجاد کند. وضعیت Page with redirect برای چنین صفحه‌ای نشان دهنده خطر از دست دادن دید برای کلمات کلیدی استراتژیک است.

با این حال، وقتی واقعاً می‌خواهید کاربران را به صفحه دیگری فوروارد کنید، اما نمی‌توانید این صفحه را در Page with redirect status پیدا کنید، احتمالاً به این معنی است که تغییر مسیر (Redirect) شما کار نمی‌کند. در این حالت، گوگل سرچ کنسول باید آن را به عنوان وضعیت Page with redirect در گزارش ایندکس شدن صفحه گزارش کند.

ابزارهایی برای بررسی تغییر مسیرهای شما

هنگامی که هرگونه تغییر مسیر (Redirect) معیوب را پیدا کردید، می‌توانید بررسی کنید که آن‌ها بازدیدکنندگان شما را به کجا ارسال می‌کنند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که URL را در مرورگر خود کپی کنید. خواهید دید که چگونه به طور خودکار به یک آدرس دیگر تغییر می‌کند. برای تعیین اینکه آیا با تغییر مسیر 301 یا 302 سر و کار دارید، از یکی از ابزارهای زیر استفاده کنید:

Redirect checker
Httpstatus
Link Redirect Trace plugin

راه حل‌های کوتاه مدت و بلند مدت

اگر می‌خواهید صفحه‌هایی با وضعیت Page with redirect در ایندکس گوگل گنجانده شوند، باید ریدایرکت‌های معیوب را حذف کنید. با این حال، این یک راه حل موقت است که به سوال منشأ آن‌ها پاسخ نمی‌دهد.

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

SEO چیست
آموزشی

SEO چیست

SEO سئو چیست سئو seo چیست ؟ زمانی که شما در یک موتور جستجو به دنبال یک موضوع خاص می

ادامه مطلب »
سبد خرید

«طراحی سایت اقساطی» همین الان ثبت سفارشت رو انجام بده

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟