انواع روش های طراحی سایت
خوب است بدانید؛ طراحی سایت روشهای مختلفی دارد که طراحان سایت بر اساس نیازها، اهداف، بودجه مشتری و… بهترین نحوه و روش طراحی سایت را انتخاب کرده و اجرا میکنند. ما در ادامه این مقاله انواع روش های طراحی سایت را معرفی میکنیم و بیشتر به آنها میپردازیم تا بهترین روش را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
شما همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طراحی سایت، مقالهی طراحی سایت چیست و ضرورت داشتن وب سایت را مطالعه نمایید.
روشهای طراحی سایت
همانطور که گفتیم؛ طراحی سایت روشهای مختلفی دارد. این روشها به 3 دسته تقسیم میشوند :
- طراحی سایت با CMS
- طراحی سایت با سایت ساز
- طراحی سایت با کد نویسی
طراحی سایت با CMS
یکی از روشهایی که میتوان از طریق آن طراحی سایت نمود، طراحی سایت با CMS است که کاملا رایگان میباشد.
CMS چیست؟
CMS مخفف Content Management System به معنای سیستم مدیریت محتوا میباشد. خوب است بدانید؛ CMS یک ابزار نرم افزاری است که به کاربران اجازه میدهد وب سایتهایی را ایجاد و طراحی کنند بدون اینکه نیازی به نوشتن آنها از ابتدا، یعنی از طریق کد و الگوریتم داشته باشند یا حتی اصلاً نحوه کدنویسی را بدانند. یک CMS برای ساخت وب سایت به شما این امکان را میدهد با استفاده از یک رابط کاربری آسان، اطلاعات را ایجاد، مدیریت، اصلاح و منتشر کنید. به جای کدنویسی، میتوانید سبک و عملکرد وب سایت خود را با دانلود یا خرید تمها و افزونهها تغییر دهید.
طراحی سایت با زیر مجموعههای CMS
همانطور که گفتیم؛ پلتفرم CMS (پلتفرم سیستم مدیریت محتوا) پلتفرمی است که به شما این امکان را میدهد تا به راحتی محتوا را مدیریت کرده و یک وب سایت طراحی کنید. به طور معمول، صفحات وب به زبانهای برنامه نویسی HTML، جاوا اسکریپت و CSS نوشته میشوند. اگر میخواهید وب سایتی بدون پلتفرم CMS بسازید، باید این زبانها را یاد بگیرید و کدهای زیادی بنویسید. در ادامه به معرفی زیر مجموعههای CMS پرداختهایم :
- WordPress.org
- WooCommerce
- Joomla (جوملا)
- Drupal
- HubSpot CMS Hub
- Wix
- BigCommerce
- Shopify
- Ghost
- Magento (مجنتو)
- Textpattern
- Blogger
- Bitrix24
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد CMS، مقالهی طراحی سایت با CMS آماده را مطالعه نمایید.
طراحی سایت با سایت ساز
یکی دیگر از روشهایی که میتوان به راحتی طراحی سایت انجام داد، طراحی سایت با سایت ساز است.
سایت ساز چیست؟
سایت ساز، پلتفرم و ابزاری است که میتوان از طریق آن طراحی سایت را بدون نیاز به کد نویسی انجام داد. خوب است بدانید؛ سایت ساز نیز مانند CMS قالب آماده میباشد ولی تفاوتهایی دارد. یکی از تفاوتهای آن با CMS این است که هاست و دامنه سایت خود را در اختیار ندارید و همه چیز تحت عنوان سایت سازها است. سایت ساز نیز زیر مجموعههای بسیار دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
- Wix
- SITE123
- GoDaddy
- Weebly
- SimpleSite
- Elementor
- Webnode
- Strikingly
- Mozello
- پرتال
- سازیتو
- کاریک
- ویترین
- زرین
- سی فایو
- وبزی
- هیدو
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع سایت سازها، مقالهی طراحی سایت با انواع سایت سازها را مطالعه نمایید.
طراحی سایت با کد نویسی
شاید سختترین، زمانبرترین و هزینهبرترین روشها برای طراحی سایت، طراحی سایت از طریق کد نویسی است.
کدنویسی چیست؟
برنامه نویسی یا کدنویسی نوشتن کدهای مبتنی بر منطق برای اجرای اقدامات و خودکارسازی وظایف است. در واقع کدنویسی جادویی است که وب سایتها را تعاملی میکند. زبانهای متفاوتی برای کدنویسی موجود است که در ادامه به آنها میپردازیم :
- php
- ASP.Net
- python
- Html
- CSS
- JavaScript
- Java
- Ruby
- C++
- سی شارپ (#C)
- typescript
- Golang
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع زبانهای کد نویسی، مقالهی طراحی سایت با انواع کد نویسی را مطالعه نمایید.
ما به انواع روشهای طراحی سایت پرداختیم و زیر مجموعههای آن را نام بردیم. شما میتوانید به راحتی نحوهای که ترجیح میدهید وب سایتتان طراحی شود را انتخاب کنید.
شما همچنین میتوانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.