آموزش ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس

آموزش ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس

آموزش ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس

آموزش ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس

در مقاله های دیگر این سایت در ارتباط با چیستی گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) و مزایای آن زیاد با یکدیگر صحبت کردیم و تلاش کردیم آن را به همراه یکدیگر بهتر شناسیم. اما خوب است ذکر کنیم؛ یکی از مهم‌ترین و اصولی ترین مسائلی که بایستی هرکسی اجرای آن را در گوگل انالیتیکس بداند؛ اجرای goal یا هدف است که قصد داریم در ادامه در ارتباط با این امکان و مسائل مرتبط با آن صحبت کنیم؛ پس تا پایان این مقاله  همراه ما باشید تا آموزش ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس را در اختیارتان قرار دهیم.

شما همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد Google Analytics، مقاله‌ی گوگل آنالیتیکس چیست را مطالعه فرمایید.

منظور از goal یا هدف چیست؟

اولین سؤالی که ممکن است با شنیدن نام این مقاله به ذهن شما برسد؛ این است که منظور از goal  یا هدف چیست؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم؛ منظور از هدف یا goal انجام یک‌سری کارها یا فرایندها توسط مشتریان است که توسط گوگل آنالیتیکس اندازه‌گیری می‌شود. به طور مثال این هدف یا goal کسب‌وکار یا سایت شما می‌تواند عضویت تعداد خاصی از کاربران یا مشتریان در سایت شما باشد.

برای ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس باید چه کرد؟

خوب است ذکر کنیم؛ اگر می‌خواهید از این آپشن گوگل آنالیتیکس برای کسب‌وکار خود بهره ببرید؛ در ابتدا نیاز هست وارد صفحه گوگل آنالیتیکس خود شوید و از آن قسمت روی گزینه admin کلیک کنید.

سپس بایستی از قسمت view گزینه goals را انتخاب کنید. با کلیک بر روی این قسمت شما قادر خواهید بود؛ اهدافی را که از قبل ایجاد کرده‌اید را حذف یا ویرایش کنید. همچنین خواهید توانست با کلیک بر روی گزینه new goal اهداف جدیدی برای خود تعیین کنید که باز شدن این قسمت new goal چندین آپشن در برخواهد داشت. بایستی توضیحاتی برای هرکدام از قسمت‌ها ارائه شود.

انجام تنظیمات هدف در قسمت new goal

در قسمت new goal شما بایستی سه مرحله متفاوت را طی کنید تا بتوانید اهداف جدید را ثبت کنید. این سه مرحله شامل مرحله goal setup، goal description و goal details است. در ادامه در ارتباط با این قسمت‌ها اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار خواهیم داد.

انجام تنظیمات هدف در قسمت new goal

قسمت goal setup

در این قسمت از ایجاد هدف در گوگل آنالیتیکس بایستی چگونگی اعمال تنظیمات در هنگام تعریف هدف و goal برای گوگل آنالیتیکس مشخص شود. غالباً توصیه می‌کنیم در این قسمت از گزینه template استفاده کنید.

قسمت goal description

در این قسمت بایستی به یک‌سری سؤال و گزینه در ارتباط با هدفی که قرار است تعیین شود؛ جواب داده شود. اولین قسمت آن name هست در این قسمت، شما بایستی یک نام برای هدفی که تعیین می‌کنید؛ مشخص کنید تا بر اساس آن نام بتوانید اهداف مختلفی که تعیین می‌کنید را از یکدیگر جداسازی کنید. در قسمت بعدی این فرایند بایستی شما بر گزینه goal slot ID کلیک کنید. یک ID برای هدف خود مشخص کنید که البته توصیه می‌کنیم این ID را به‌صورت پیش‌فرض بگذارید.

در قسمت بعدی که با نام Type شناخته می‌شود؛ شما بایستی نوع هدف خود را مشخص کنید. البته این اهداف انواع مختلفی دارند و به 4 دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شوند. دسته اول که با نام destination شناسایی می‌شوند؛ شامل یک‌روند یا یک هدف است. به این صورت که اگر بازدیدکننده سایت شما با طی‌کردن یک مسیر به یک صفحه خاص رسید؛ یک هدف برای شما ثبت شود. دسته بعدی شامل اهدافی است که به آن‌ها duration گفته می‌شود و شامل مدت زمانی می‌شود که یک فرد در فلان صفحه از سایت شما باقی بماند.

به طور مثال شما می‌توانید مشخص کنید که اگر یک فرد به مدت 4 دقیقه در یک صفحه مشخص از سایت شما باقی بماند، یک هدف برای شما ثبت شود. دسته سومی که در ارتباط با آن صحبت خواهیم کرد؛ دستة pages  هست در این دسته‌بندی هدف‌گذاری بر اساس میزان بازدید از سایت شما مشخص می‌شود. به طور مثال اگر یک فرد 4 بار از سایت شما بازدید کرد، یک هدف برای شما ثبت شود و دسته‌بندی آخر نیز با نام event شناخته می‌شود که در آن یک رویداد مانند پخش ویدئو، دانلود فایل صوتی و… به‌عنوان یک هدف ثبت می‌شود.

قسمت goal details

پس از گذشت از مرحله قبلی و با کلیک بر روی گزینه continue، شما باید یک فیلد با نام goal ditails را پر کنید، که جزئیات بیشتری را به هدفی که قرار است توسط شما ثبت شود؛ اضافه می‌کند. در قسمت بعدی، یعنی قسمت Value شما می‌توانید یک ارزش برای هدف ثبت شده ارائه دهید.

 مثال

بگویید به‌ازای ثبت هر هدف 2000 تومان به مشتری داده شود. البته این مرحله مخصوص کشور ما نیست و بیشتر در کشورهای اروپایی رایج است. توصیه می‌کنیم برای ثبت هدف سایتتان از این مرحله گذر کنید.

قسمت goal details

در مرحله بعدی این قسمت بایستی یک گزینه به نام funnel  پر شود. این گزینه مربوط به زمانی است که قرار است فرد از یک مسیر چندقدمی عبور کند تا برایش یک هدف ثبت شود. در این مرحله شما بایستی بر روی گزینه verify this goal کلیک کنید تا هدف شما ثبت شود. نهایتاً اگر شما کارهای ثبت goal یا هدف را در گوگل آنالیتیکس به‌درستی انجام داده باشید؛ صفحه‌ای باز می‌شود. در آن گزینه‌ای با نام convertion rate یا نرخ تبدیل وجود دارد که این نرخ تبدیل بایستی در ابتدا صفر باشد. منظور از آن تعداد اهداف ثبت شده تقسیم بر بازدید سایت شما است.

از این معیار نیز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین معیارها برای تشخیص موفقیت کسب‌وکارها یاد می‌شود. همه افراد برای دانستن که اطلاعات نسبی در ارتباط با یک کسب‌وکار اول‌ازهمه این نرخ تبدیل را مشاهده می‌کنند و میزان موفقیت بیزینس‌ها را به طور نسبی اندازه‌گیری خواهند کرد. در پایان نیز توصیه می‌شود، پس از دیدن conversion rate و اطمینان از درست بودن راهی که رفته‌اید روی گزینه save کلیک کنید تا تمام تنظیماتی که انجام داده‌اید برای شما باقی بماند و کار خود را تمام کرده باشید.

 

معرفی و آموزش کامل گوگل آنالیتیکس

نحوه اتصال گوگل ادز به آنالیتیکس

 

میخوای بدونی مزایا و معایب ااستفاده از گوگل انالیتیکس چیه ؟ پس مقاله زیر رو با دقت بخون

مزایا و معایب استفاده از گوگل آنالیتیکس

 

 

آیا دوست دارید گزارش مخاطبین خود را در گوگل آنالیتیمکس مشاده کنید پس مقاله زیر رو از دست ندید

گزارش مخاطبین در گوگل آنالیتیکس

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟