رفع خطای Avoid landing page redirects

رفع خطای Avoid landing page redirects

رفع خطای Avoid landing page redirects

رفع خطای Avoid landing page redirects و Minimize Redirects و Avoid URL redirects

آموزش افزایش سرعت سایت با GTmetrix

از سری مقالات آموزش کامل سایت جی تی متریکس به رفع خطاهای سایت gtmetrix پرداختیم. امروز در بخش رفع خطاهای pagespeed به آموزش حل مشکل و رفع خطای Avoid landing page redirects و رفع خطای Minimize Redirects و در بخش و رفع خطاهای YSlow به رفع خطای Avoid URL redirects خواهیم پرداخت.

در مقاله قبل نیز به آموزش رفع خطای Avoid CSS @import در سایت GTmetrix پرداختیم.

در مقاله رفع خطای Avoid landing page redirects

به موضوعات زیر خواهیم پرداخت :

  • Redirect چیست ؟
  • تاثیر نفی این خطاها روی سئوی سایت
  • روش پیدا کردن خطاها
  • آموزش حل مشکل و رفع خطاها

تصویر زیر مربوط به رفع خطای Avoid landing page redirects و رفع خطای Minimize Redirects از بخشرفع خطاهای pagespeed است.

رفع خطاهای pagespeed
رفع خطاهای pagespeed

خطاهای Avoid landing page redirects و Minimize Redirects و Avoid URL redirects هر 3 به یک موضوع اشاره می‌کنند. Minimize Redirects (حداقل رساندن تغییر مسیرها) و Avoid URL redirects (عدم استفاده از آدرس ریدایرکت شده) به تمام صفحات در سایت اشاره دارد ولی در خطای Avoid Landing Page Redirects (جلوگیری از ریدایرکت صفحات فرود) اکثرا به برخی از صفحاتی اشاره دارد که مهم هستند و از صفحات فرود یا Landing page هستند.

در این بخش قصد داریم تا به آموزش رفع خطای Avoid landing page redirects و رفع خطای Minimize Redirects و رفع خطای Avoid URL redirects بپردازیم و بطور کلی موجب کاهش مشکلات سایت، افزایش سرعت سایت و بهبود سئوی وب سایت شما شویم.

خلاصه‌ای از خطای Avoid Landing Page Redirects

نام: Avoid Landing Page Redirects
نوع: سرور
اولویت: بالا
میزان سختی: متوسط
میانگین امتیاز: ۹۸%

Redirect چیست ؟

Redirect یا ریدایرکت در لغت به معنای تغییر مسیر است. و در واقع در اصطلاح ریدایرکت به روشی گفته می‌شود که بازدیدکنندگان و کاربران را از یک مسیر (یک صفحه از سایت) به مسیر دیگری (صفحه دیگری از سایت) بصورت کاملا اتوماتیک انتقال می‌دهد و یا از یک آدرس (url link) به یک آدرس دیگر (url link) منتقل خواهد کرد.

بعنوان مثال فرض کنید شما 2 دامنه yoursite.ir و yoursite.com برای سایت خود خریداری نموده‌اید و در هنگام طراحی سایت دامنه yoursite.com را بعنوان دامنه اصلی انتخاب نموده‌اید.

حال اگر کسی سایت شما را با آدرس yoursite.ir باز نماید، آدرس سایت از yoursite.ir به yoursite.com ریدایرکت می‌شود و مرورگر سایت شما را با آدرس yoursite.com باز خواهد کرد. ریدایرکت یا تغییر مسیر ها انواع مختلفی دارد که هر کدام باعث افزایش زمان بارگذاری سایت و کاهش سرعت سایت شما خواهند شد.

مقاله آموزش رفع خطای Avoid bad requests را نیز مطالعه نمایید.

همانطور که مستحضر هستید سرعت بارگذاری صفحات سایت مهمترین ویژگی یک سایت است که مستقیما روی سئوی آن سایت تاثیر دارد. سرعت سایت در بخش رابط کاربری هم تاثیر بسازایی دارد و کاربران سایت هایی که صفحات آن با سرعت بالا باز میشوند را بیشتر از بقیه سایت ها میپسندند.

افزایش سرعت سایت مورد پسند موتورهای جستجو هم است و درجهت افزایش رتبه سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو باید حتما سرعت سایت شما قابل قبول باشد.

تصویر زیر مربوط به رفع خطای Avoid URL redirects از بخش رفع خطاهای YSlow است.

رفع خطاهای YSlow
رفع خطاهای YSlow

کاهش سرعت سایت توسط تغییر مسیرها

قطعا برای شما هم اتفاق افتاده که می‌خواهید به مکانی بروید که خیابان منتهی به آن مکان یک طرفه است و شما مجبور هستید از خیابان بعدی بروید و مسیرتان کمی دورتر خواهد شد و طبیعتا رسیدن به مقصد زمان بیشتری خواهد برد. ریدایرکت نیز دقیقا همین کار را با سایت شما خواهد کرد. ریدایرکت در واقع درخواست اضافی در پروتکل HTTP ایجاد می‌کند و باعث کاهش سرعت باز شدن آن صفحه از سایت می‌شود.

رفع خطای Avoid landing page redirects باعث افزایش سرعت سایت در هنگام باز شدن می‌شود.

تغییر مسیر یا ریدایرکت حداقل یک درخواست رفت و برگشت و حتی ممکن است چندین درخواست اضافی در پروتکل HTTP ارسال و دریافت نماید. ریدایرکت‌ها در واقع وارد یک صفحه خواهند شد و از آنجا به صفحه‌ای دیگر منتقل خواهند شد و درخصوص بارگذاری فایل‌ها ابتدا فایل را از یک آدرس فراخوانی خواهد کرد و از آن آدرس به آدرس دیگری برای فراخوانی منتقل می‌شود و بعد از رسیدن به فایل مدنظر آن را بارگذاری خواهد کرد.

تعداد ریدایرکت‌ها را به حداقل برسانید

بنابراین باید سعی شود که تعداد ریدایرکت‌ها را به حداقل برسانید و تاحدتوان از آنها استفاده ننمود. ممکن است شما نیاز داشته باشید که از ریدایرکت استفاده نمایید و یا مجبور به استفاده از آن هستید، اما باید به این نکته توجه کنید که هرچه تعداد ریدایرکت‌ها در صفحات شما کم باشد سرعت صفحات سایت شما افزایش خواهد یافت.

امروزه باتوجه به استفاده بیش از پیش کاربران از تلفن همراه و موبایل هوشمند مشکلات ریدایرکت نمایان شده است و روز به روز این مشکلات بیشتر نیز می‌شود. اگر در جهت ارتقای سئوی وب سایت خود گام برمی‌دارید باید به عدم استفاده از ریدایرکت‌ها فکر کنید.

توجه !
فقط آدرس صفحات نیست که ممکن است ریدایرکت شود.
ریدایرکت می‌تواند در HTML یا تصاویر، فایل های CSS، اسکریپت های خارجی و اصولا هر آدرسی که از آن برای ارسال و دریافت درخواست استفاده مینمایید اتفاق بیفتد. پس فقط به فکر رفع ریدایرکت آدرس صفحات و یا رفع ریدایرکت در HTML نباشید و مشکل ریدایرکت تمام منابعی که برای آنها درخواست ارسال می‌شود را رفع نمایید.

برای یافتن آدرس منابعی که صفحات وب سایتتان در هنگام بارگذاری برای آنها درخواست ارسال می‌نمایند از ابزارهای آنلاین مانند سایت gtmetrix استفاده نمایید. مجددا متذکر می‌شویم که اطمینان حاصل نمایید که تمام منابع بدون ریدایرکت فراخوانی می‌شوند.

تغییر مسیر سمت سرور ؛ با قابلیت ذخیره سازی و با سرعت بالا

تغییر مسیر سمت سرور را به این شکل می‌شود تعریف کرد که؛ ریدایرکت‌هایی که از HTTP برای تغییر مسیر مرورگرها از یک آدرس به آدرس دیگر استفاده می‌کنند. ریدایرکتهای پرکاربرد این نوع از ریدایرکت، ریدایرکت 301 و 302 است.

از ریدایرکت 301 برای تغییر مسیر دائمی و از ریدایرکت 302 برای تغییر مسیر موقت استفاده می‌شود. معمولا مرورگرها ریدایرکت‌های سمت سرور را زودتر از ریدایرکت‌های سمت کاربر انجام می‌دهند و آدرس فایل فعلی را نیز ذخیره یا کش (cache) می‌کنند.

تغییر مسیر سمت کاربر ؛ عدم قابلیت ذخیره سازی و با سرعت پایین

عمدتا تغییر مسیرهایی که از جاوا اسکریپت و یا از ویژگی http-equiv=refresh استفاده می‌کنند تغییر مسیر سمت کاربر نامیده می‌شوند. این نوع از تغییر مسیر با سرعت پایین و به کندی انجام می‌شود که می‌تواند سایت را با مشکل موجه نماید. به همین خاطر است که در هنگام بهبود سئو و بهینه سازی سایت از این تغییر مسیرها استفاده نمی‌کنند.

شما تا بحال ریدایرکت را تجربه کرده‌اید؟

بله. به احتمال بسیار زیاد شما نیز ریدایرکت را تجربه کرده اید. هنگامی که قصد داشته اید یک سایت را با www باز نمایید و همان سایت بدون www باز شده است و بالعکس. این نوع ریدایرکت همان ریدایرکت سمت سرور از نوع ریدایرکت 301 است.

بعنوان مثال اگر شما سایت شرکت تبلیغاتی ماکان را بصورت www.macanads.com باز نمایید آدرس سایت بصورت  https://macanads.com باز خواهد شد. اکثر شما بزرگوارن به چنین مواردی مواجه شده‌اید و ریدایرکت و تغییر مسیر را تجربه کرده‌اید.

در بهینه سازی سایت انجام این نوع تغییر مسیرها بصورت صحیح توصیه می‌شود. این تغییر مسیر باعث خواهد شد تا موتورهای جستوگر مانند گوگل سایت شما را بهتر درک نماید.

مقاله تغییر پروتکل http به https نیز در جهت امنیت سایت و بهبود سئوی سایت به شما کمک مهمی می‌کند.

بررسی تغییر مسیرها

برای بررسی ریدایرکت می‌توانید از ابزارهای آنلاین بررسی ریدایرکت مانند ابزار GTmetrix و یا PageSpeed Insights استفاده نمایید. این دو ابزار تمام تغییر مسیرهای سایت شما را نمایش می‌دهند و شما می‌توانید با بررسی این موضوع تغییر مسیرهایی که اتفاق افتاده است را بیابید و آنهایی که باعث کاهش سرعت سایت می‌شوند را رفع نمایید. برای رفع خطای Avoid landing page redirects این کار الزامیست.

توصیه‌های گوگل در مورد ریدایرکت

گوگل همواره معتقد است که نباید از ریدایرکت های غیرضروری استفاده کنیم. توصیه های گوگل در جهت کاهش و یا حذف ریدایرکت‌های سایت عبارتند از :

  • به صفحه ای که در آن ریدایرکت وجود دارد هیچگاه لینک ندهید.
  • برای رسیدن به یک منبع جدید، هرگز بیش از یک ریدایرکت استفاده نکنید.

چگونه ریدایرکت های مخرب را حذف نماییم ؟

شا بزرگواران می‌توایند جهت حذف ریدایرکت‌ها مراحل زیر را طی نمایید :

  1. ابتدا باید ریدایرکت ها را پیدا کنید.
  2. بررسی نمایید که دلیل وجود ریدایرکت ها چیست.
  3. بررسی نمایید که نحوه تاثیر گذاری و یا تاثیر پذیری آنها از بقیه ریدایرکت ها به چه شکل است.
  4. ا‌گر جزو ریدایرکت های مخرب و غیرضروری هستند آنها را حذف نمایید.
  5. اگر ریدایرکت پاک شده روی مابقی ریدایرکت ها تاثیر داشت، مابقی ریدایرکت ها را نیز بروزرسانی نمایید.
  6. اگر از درگاه امنیتی SSL استفاده میمایید با استفاده از HSTS تغییر مسیرهای آن را حذف نمایید.

حذف ریدایرکت های متوالی

مثال ریدایرکت متوالی را احتمالا مشاهده نموده باشید. مثالی از این مورد آنجایی است که بدون www به سایت با www ریدایرکت می‌شوید. سپس به آدرس https منتقل می‌شوید. همانطور که پیشتر ذکر کردیم فرض کنید شما آدرس “macanads.com” را وارد نموده‌اید و به آدرس “www.macanads.com” منتقل شوید و سپس به “https://macanads.com” انتقال بیابید. باید در سایتتان تمام تغییر مسیرهایی که به این شکل متوالی انجام می‌شود را باید رفع نمایید.

رفع خطای Minimize Redirects
رفع خطای Minimize Redirects

اگر سایت شما مشکل فوق را تجربه می‌کند، این خطا روی سئوی سایت شما تاثیر منفی خواهد داشت. موتورهای جستجوگر مانند گوگل پروتکل http یا https را از آدرس دامنه جدا بشمار می‌آورند.

http:// www.macanads.com
http:// macanads.com
https:// www.macanads.com
https:// macanads.com

امروزه میزان استفاده از www بشدت کاهش یافته است. باتوجه به افزایش دانش کاربران، و اطلاع از عدم نیاز به تایپ www در باز کردن سایت ها، میزان تایپ www بشدت کاهش یافته است. از آخرین دفعه که شما یک سایت را بدین شکل باز کرده‌اید چند وقت گذشته است؟

کاهش سرعت به دلیل استفاده از ابزار آماری

برخی از ابزارهای آنلاین آماری که جهت آمار سایت از آنها استفاده می‌شود باعث کاهش سرعت سایت می‌شوند. در سایت های وردپرسی نیز استفاده از افزونه‌ها می‌تواند سایت را با چنین مشکلاتی مواجه کند. اگر افزونه مورد نظر اهمیت چندانی ندارد و وجودش در سایت ضروری نیست، سعی کنید از آنها استفاده نکنید و آنها را حذف نمایید و یا از ابزار و افزونه‌هایی استفاده نمایید که تاثیر کمتری روی سرعت سایت شما دارند.

توجه: پیشنهاد میکنیم از افزونه‌ها و ابزارهای آنلاینی استفاده نمایید که باعث کاهش سرعت سایت شما نشوند
و زمان بارگذاری سایت را افزایش ندهند. بعنوان مثال ابزار histate باعث کاهش سرعت سایت شما خواهد شد.
استفاده از افزونه WP Statistics نیز باعث کاهش سرعت سایت به دلیل استفاده بیش از حد از سرور خواهد شد.
بنابراین انتخاب یک ابزار یا افزونه خوب که تاثیر کمتری روی سرعت سایت شما بگذارد بسیار اهمیت دارد.
پیشنهاد میکنیم از ابزار Google Analytics استفاده نمایید چرا که بهترین، دقیقترین و معتبرترین ابزار آنالیز سایت و آمار سایت است.

نتیجه گیری خطای Avoid landing page redirects

سرعت سایت یکی از مهمترین و اساسی ترین ارکان سئو و بهینه سازی سایت است. باتوجه به افزایش استفاده از گوشی های هوشمند و بازدید از طریق گوشی نیز افزایش سرعت سایت بسیار اهمیت خواهد داشت.

به همین دلیل رفع خطاهای ریدارکت و تغییر مسیرها مانند رفع خطای Avoid landing page redirects و رفع خطای Avoid URL redirects و رفع خطای Minimize Redirects اهمیت ویژه ای دارد. حل مشکلات سرعت سایت برای موتورهای جستجوگر اهمیت بالایی دارد. رفع خطاهای فوق مربوط به رفع خطاهای pagespeed و رفع خطاهای YSlow در سایت gtmetrix است.

پایان مقاله رفع خطای Avoid landing page redirects

اگر به اندازه کافی دانش برنامه نویسی ندارید و نمی‌توانید این مشکل و بطور کلی خطاهای سایت gtmetrix را حل نمایید پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان سئو و بهینه سازی سایت شرکت تبلیغاتی ماکاندر ارتباط باشید و افزایش سرعت سایت و به طبع آن ارتقای سئوی سایت خود را به ما بسپارید.

این جلسه از آموزش استفاده از سایت GTmetrix هم به پایان رسید. با ما همراه باشید تا به آموزش رفع مابقی خطاهای gtmetrix بپردازیم.

آموزش بعدی : آموزش رفع خطای Combine images using CSS sprites

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟