لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها

اگر شما نیز به تازگی کسب و کاری راه‌اندازی کرده‌اید و می‌خواهید به کسب و کارتان رونق ببخشید، بهتر است با ما همراه باشید و ادامه مطلب را بخوانید. در استارتاپ‌ها، شما فرصت کمی برای شناخته شدن و برندینگ دارید. چرا که تأثیر اولیه بر مشتریان در کسب و کارهای کوچک و نوپا از اهمیت زیادی برخوردار است.

اما این برندینگ چگونه باید انجام شود؟ چگونه باید برند خود را به دیگران معرفی کنید تا از ابتدای کسب و کارتان، توجه مردم را به محصولات یا خدمات خود جلب کنید؟
شروع یک کسب و کار و رشد میزان فروش محصولات و خدمات امری دشوار است. همانطور که در مطالب قبلی توضیح دادیم؛ طراحی لوگو در برندینگ کسب و کار شما تأثیر مثبت دارد.

لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها نیز حائز اهمیت است؛ چرا که برند شما توسط لوگوی شما در ذهن مردم می‌ماند. در این مقاله به 5 مورد از نکات مهم در طراحی لوگو برای کسب و کارهای کوچک می‌پردازیم.

1ــ لوگوی مبهم طراحی نکنید:

لوگوی شما باید معرف نوع کسب و کار شما باشد. در شرکت‌های بزرگ، مدیران و کارفرمایان سرمایه کافی برای تبلیغ برند خود و ماندگار کردن لوگوی خود در ذهن مردم را دارند. اما در استارتاپ‌ها کارفرمایان باید از خود لوگو برای تبلیغ و برندسازی استفاده کنند.

بنابراین لوگو باید پیام برند شما را به مخاطبانتان منتقل کند؛ به این ترتیب لوگوی خود را در ذهن‌ها ماندگار می‌کنید. مثلا لوگوی طراحی شده برای صنعت خودرو معمولا نشان دهنده سرعت است.

2ــ لوگوی تکراری طراحی نکنید:

طراحی یک لوگوی تکراری و کلیشه باعث می‌شود مردم به لوگوی شما توجه کافی نداشته باشند. لوگوی استارتاپ‌ها باید به قدری جذاب باشد تا مخاطبان آن را به خاطر بسپارند. داشتن لوگویی متمایز از شرکت‌های رقبا برای شما امتیاز محسوب می‌شود.

3ــ انتخاب تایپوگرافی مناسب برای لوگو:

در تایپوگرافی طراح سعی می‌کند المان‌های متن مثل اندازه، فونت، رنگ، شکل حروف، فاصله حروف از یکدیگر و… را طوری تغییر دهدکه ساختاری جذاب برای لوگو ایجاد شود. طراح می‌تواند از تصاویر مرتبط نیز برای لوگو استفاده کند و یا متن و تصویر را به صورت حرفه‌ای ادغام کرده و لوگویی جذاب و معرف کسب و کارتان به شما ارائه دهد.
تایپوگرافی باید با گرافیک و سبک برندتان هماهنگ باشد و در کمترین زمان نوع کسب و کارتان را به مشتریان معرفی کند.

4ــ انتخاب رنگ مناسب:

هر شرکت، فروشگاه، سازمان و… رنگی مشخص برای خود دارد؛ که از آن رنگ در ست اداری، وب سایت، بسته‌بندی محصولات یا سایر عناصر شرکت از آن استفاده می‌شود. گرچه کسب و کار شما نوپا و کوچک است و ممکن است هنوز وب سایت یا ست اداری برای شرکتتان طراحی نکرده باشید، اما ممکن است در آینده‌ای نزدیک، مجبور به انتخاب رنگ شاخص برای شرکت شوید.

بنابراین برای لوگو رنگی مناسب انتخاب کنید که در آینده بتوانید از آن به عنوان رنگ شاخص شرکت استفاده کنید. انتخاب رنگ لوگو اهمیت بسیاری دارد. رنگی را برای طراحی لوگو انتخاب کنید که مناسب نوع صنعت و کسب و کارتان باشد.

مثلا در صنعت تولید وسایل گرمایشی از رنگ‌های قرمز، نارنجی و سایر رنگ‌های گرم و در صنعت وسایل سرمایشی، از رنگ‌های سرد مثل آبی استفاده می‌شود.

5ــ استفاده از لوگو:

قبل از طراحی لوگو توجه کنید از لوگوی شما چه استفاده‌هایی می‌شود. لوگو باید در شرایط مختلف و روی ابزار و وسایل مختلف مناسب باشد. به یاد داشته باشید که لوگوی شما، روی کارت ویزیت، اتوموبیل‌های سازمان، یونیفرم‌ها، وب سایت و سایر اقلام شرکت درج خواهد شد. بنابراین لوگویی طراحی کنید که جذابیت خود را بر روی هریک از ابزار فوق حفظ کند.

6ــ طراح لوگو:

همانطور که می‌دانید طراحی لوگو نیازمند تخصص و حرفه است. برای طراحی لوگو، شرکت تبلیغاتی معتبری را انتخاب کنید که به طور مستقیم با طراحان لوگو ارتباط داشته
و همچنین درک درستی از هدف شما داشته باشد. مطمئن شوید طرح لوگوی شما کپی و تکراری نیست.

با رعایت نکات بالا و طراحی یک لوگوی حرفه‌ای، می‌توانید کسب و کاری موفق داشته باشید. لوگوی کسب و کارهای کوچک و استارتاپ‌ها هسته و مرکز برند آن‌هاست، پس در طراحی آن دقت لازم را به خرج دهید.

طراحی لوگوی حرفه ای

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.