اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت

اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت

اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت

اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت

در مقاله‌های قبلی، نکات زیادی را برای بهبود سئوی وب سایت بیان کردیم. در این مقاله اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت را توضیح خواهیم داد. برای بهبود بخشیدن به رتبه وب سایتتان، صفحات مختلف وب سایتتان نیازمند لینک می‌باشند.

گوگل و سایر موتورهای جستجو از طریق لینک‌ها، صفحات مختلف وب سایت شما را پیدا می‌کنند. نوعی از لینک‌های استفاده شده در صفحات وب سایت، لینک‌های داخلی یا Internal Links هستند. اهمیت این نوع لینک، به این دلیل است که گوگل به سادگی می‌تواند ارتباط صفحات وب سایت شما را درک کند.

از طریق لینک‌های داخلی می‌توانید صفحات مهم‌تر را به گوگل معرفی کنید؛ به این ترتیب که صفحات مهم با اولویت بیشتر، لینک بیشتری نسبت به صفحات کم اهمیت‌تر دریافت می‌کنند. بنابراین با استفاده درست و مناسب از لینک‌های داخلی در صفحات می‌توانید سئو و بهینه‌سازی خود را بهبود ببخشید.

اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت و تفاوت آن با لینک‌های خارجی

لینک‌های خارجی، صفحات وب سایت‌های دیگر را به وب سایت شما متصل می‌کند. اما لینک‌های داخلی صفحات یک وب سایت را به یکدیگر متصل می‌کند.
واضح است که دریافت لینک‌های خارجی، در بهبود سئو تأثیر بیشتری دارد. چرا که دریافت لینک خارجی به معنی تأیید وب سایت شما توسط وب سایت دیگر می‌باشد، اما لینک داخلی به معنی تأیید وب سایتتان توسط خودتان است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره لینک‌های خارجی مقاله بک لینک‌های فالو و نوفالو را مطالعه نمایید.

نکاتی مهم در قرار دادن لینک‌های داخلی

1ــ متن لنگر (Anchor Text)

از خصوصیات مهم لینک‌ها می‌توان به متن لنگر بودن آن‌ها اشاره کرد. متن لنگر به متنی گفته می‌شود که لینکی در پشت آن وجود داشته باشد که با کلیک روی آن به صفحه مورد نظر منتقل شوید. الگوریتم‌های جدید گوگل تأثیر این خاصیت را در رتبه‌بندی وب سایت‌ها کاهش داده‌اند، اما سئوکاران نباید از این فاکتور غافل شوند.

2ــ محل لینک

از جمله فاکتورهای مهم در لینک‌های داخلی، موقعیت و محل قرارگیری لینک است. بهترین مکان برای درج لینک، بخش منو و فوتر سایت است. همچنین در انتهای متن هر صفحه نیز می‌توان لینک‌های داخلی را قرار داد.

3ــ اهمیت رتبه صفحه مبدأ

رتبه صفحه‌‌ای که لینک داخلی را در آن قرار  می‌دهید نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. برای مثال اگر صفحه‌ای از وب سایت شما دارای رتبه خوبی در گوگل است ( از طریق بک لینک یا سایر المان‌های بهبود رتبه وب سایت)، بهتر است در آن صفحه چند لینک داخلی از صفحات وب سایتتان قرار دهید، تا رتبه آن صفحات نیز بهبود یابد.

4ــ مرتبط بودن صفحات به هم

شما باید هنگام لینک کردن صفحات، توجه کنید لینکی که در صفحه‌ای قرار می‌دهید، موضوع مرتبط با آن صفحه دارد یا خیر؟ برای مثال اگر در صفحه‌ای با موضوع طراحی وب سایت، لینک صفحه‌ای با موضوع بهبود رتبه وب سایت قرار دهید، مناسب است؛

اما اگر در همین صفحه لینک صفحه‌ای با موضوع باشگاه ورزشی قرار دهید، گوگل ارتباط غیر منطقی بین صفحات را تشخیص داده و تأثیر منفی روی سئوی وب سایت شما دارد.

5ــ نوع لینک داخلی

بهتر است لینک‌ها را در کدهای html قرار دهید. قرار دادن لینک‌ها در کدهای جاوا اسکریپت، تأثیر کمتری در رتبه وب سایتتان دارد. به عبارتی لینک‌هایی که در جاوا اسکریپت گنجانده شده‌اند، از اعتبار کمتری نزد گوگل و سایر موتورهای جستجو برخوردار می‌باشند.

6ــ عدم استفاده از ویژگی نوفالو (nofollow) در لینک‌های داخلی

همانطور که در مقاله بک لینک‌های فالو و نوفالو گفته شد، از ویژگی نوفالو زمانی استفاده می‌شود که بخواهیم یک لینک که از اعتبار آن اطمینان نداریم، در صفحه خود قرار دهیم. بنابراین هنگام قرار دادن لینک‌های داخلی، از این ویژگی استفاده نکنید.

مقاله  بک لینک follow و بک لینک nofollow و بک لینک چیشت و اهمیت آن در سئو را نیز مطالعه نمایید.

عدم وجود لینک‌های داخلی

صفحاتی که لینک داخلی ندارند، برای دریافت رتبه پتانسیل کمتری دارند. عدم وجود لینک‌های داخلی به ایندکس شدن صفحات وب سایتتان آسیب می‌رساند.

چرخه عمر مشتری (CLM)

بنابراین بهتر است از لینک‌های داخلی در هرصفحه از وب سایت خود استفاده کنید و از اهمیت لینک‌های داخلی در سئو وب سایت غافل نشوید (حداقل یک لینک داخلی در هر صفحه وجود داشته باشد.).

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.