آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

هنگام طراحی سایت و در طراحی صفحات سایت ممکن است شما از ویدیوهای معرفی و یا نمونه کار بخواهید استفاده کنید. تمام صفحاتی که شما در آن‌ها ویدیو استفاده نموده‌اید به عنوان برگه ویدیو در سرچ کنسول ایندکس خواهد شد. گزارش video indexing نشان می‌دهد که چند صفحه‌ی ایندکس شده در سایت شما حاوی یک یا چند ویدیو است. نشان می‌دهد چه تعداد از آن صفحات دارای حداقل یک ویدیو هستند که می‌توانند ایندکس شوند. ویدیوهای ایندکس شده می‌توانند در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوند. در ادامه این مقاله تصمیم گرفتیم تا آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول را در اختیارتان قرار دهیم. پس تا انتهای این مقاله آموزشی با ما همراه باشید. شما همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گوگل سرچ کنسول، مقاله‌ی معرفی کامل گوگل سرچ کنسول را مطالعه فرمایید.

آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

وضعیت صفحه

صفحه ایندکس شده‌ای که گوگل ویدیویی را در آن کشف کرده است، می‌تواند یکی از وضعیت‌های زیر را داشته باشد:

ویدیویی ایندکس نشده(No video indexed)

گوگل تشخیص می‌دهد که این صفحه حداقل یک ویدیو در آن دارد، اما گوگل به دلایلی نمی‌تواند ویدیویی را ایندکس کند.

ویدیو ایندکس شده(Video indexed)

گوگل توانست صفحه و همچنین یک ویدیو را در آن صفحه ایندکس کند. گوگل در هر صفحه تنها یک ویدیو را ایندکس می‌کند.

فیلتر بر اساس نقشه سایت (sitemap)

شما می‌توانید گزارش را فیلتر کنید تا فقط نشانی‌های اینترنتی صفحه‌ای را نشان دهد که در نقشه سایت (sitemap) انتخابی وجود دارد. فیلتر کردن بر اساس نقشه سایت (sitemap)، تمام داده‌های گزارش را فیلتر می‌کند: نمودار، مجموع نمودارها، فهرست مسائل و خروجی دهنده‌ها.

هنگام فیلتر کردن بر اساس نقشه سایت(sitemap)، گزارش فقط نشانی‌های اینترنتی صفحه ایندکس شده را از نقشه سایت (sitemap) انتخابی که در آن ویدیو توسط گوگل پیدا شده است، نشان می‌دهد. فیلتر وجود یا عدم وجود تگ‌های نقشه سایت (sitemap) ویدیویی را نادیده می‌گیرد. بنابراین، فهرست URL به دست آمده نشانی‌های اینترنتی نقشه سایت (sitemap) را که ایندکس نشده‌اند حذف می‌کند. شامل نشانی‌های اینترنتی فهرست‌بندی‌شده‌ای است که هیچ برچسب نقشه سایت (sitemap) ویدیویی ندارند، اما جایی که یک ویدیو پیدا می‌شود. شما می توانید فقط بر اساس نقشه‌های سایت (sitemap) فهرستی در robots.txt برای سایت خود یا ارسالی با استفاده از گزارش نقشه سایت (sitemap) فیلتر کنید.

بازدیدها

می‌توانید ببینید ویدیوی شما درسرچ گوگل و همچنین «Discover» چه تعداد بازدید داشته‌اید. (هم فقط نتایج کلی و هم نتایج جستجو ویدیو). در نمودار در قسمت تعداد بازدید‌ها به عنوان یک راهنمای کلی و یک شمارش دقیق استفاده کنید. چراکه در این محاسبه این مقادیر بسیار دقیق محاسبه نشده‌اند. به صورت کلی بازدید از صفحه ملاک است.

  • خطاهای Video indexing:

  • Video is not the main content of the pag

Video is not the main content of the pag

این خطا دلیل های متعددی میتونه داشته باشه که در پایین به علل های اصلی ایندکس نشدن ویدئو شما در سرچ کنسول می پردازیم

1- اگر در کنار ویدئو متن دارید باید متن خود را جایی دیگری بارگذاری کنید

2- ویدئو در برگه دسته بندی ویدئو هاس سایت بارگذاری شده باشد

3- ویدئو در صفحه ادامه توضیح محصولات باشد باز میتواند دلیل ارور دادن باشد

4- طبق اپدیت جدید گوگل فقط محتوای اصلی بارگذاری میشوند پس بهتر است ویدئو را به ابتدای صفحه نمایش ببرید و به صورت تک ویدئو قرار دهید اینطوری مشکل ایندکس نشدن محتوا حل خواهد شد

5- استفاده کردن از تگ h1 برای ویدئو

6- استفاده از متا دیتا برای ویدئو های که بارگذاری میکنیم

امیدوارم که با استفاده از این روش ها مشکل ایندکس نشدن ویدئوی شما حل بشود

  • Google could not determine the prominent video on the page

    این خطا به شما می‌گوید که گوگل نتوانسته ویدیویی پیدا کند که بتواند آنقدر برجسته و مشخص در نظر گرفته شود تا به عنوان ویدیوی این صفحه واجد شرایط باشد.

    اگر می‌خواهید ویدیویی در این صفحه ایندکس شود، توصیه می‌کنیم قبل از این به دلایل دیگر video indexing بپردازید. (توجه داشته باشید که در برخی موارد، این رفتار ممکن است ناشی از مشکلات رندر در Googlebot باشد، بنابراین ممکن است نتوانید آن را برطرف کنید، اما همچنان باید مطمئن شوید که ویدیو به طور معقولی در صفحه شما برجسته است.) سعی کنید از URL Inspection report’s live test در صفحه خود استفاده کنید و اسکرین شات را بررسی کنید تا صفحه را همانطور که گوگل می‌بیند ببینید. (نشانی اینترنتی صفحه را بررسی کنید، سپس روی تست URL زنده (Test live URL) > مشاهده صفحه آزمایش شده (View tested page)> عکس صفحه (Screenshot) کلیک کنید). اگر ویدیو خارج از موقعیت اولیه صفحه است، باید روش آزمایش دیگری را امتحان کنید.

  • Cannot determine video position and size

    پخش کننده ویدیو (video player) هنگام بارگیری در صفحه وجود ندارد. معمولاً وقتی صفحه دارای تصویری است که پخش کننده در آن ظاهر می‌شود (اغلب یک اسکرین شات یا تصویری از پخش کننده) که برای شروع پخش باید روی آن کلیک کنید. برای رفع مشکل، بدون نیاز به تعامل کاربر، پخش کننده ویدیو را در اندازه و موقعیت واقعی خود هنگام بارگیری صفحه، بارگیری کنید.

  • Video too large or too small

    ناحیه پخش ویدیو (سایز نمایش ویدیو) برای صفحه خیلی بزرگ یا خیلی کوچک است. دستورالعمل‌های اندازه ویدیو را بخوانید و اندازه پخش‌کننده را متناسب با صفحه تنظیم کنید.

  • MRSS failure; try using schema.org instead

    شما از MRSS (رسانه RSS) برای توصیف ویدیو استفاده می‌کنید و گوگل در پردازش توضیحات با مشکل مواجه شد. سعی کنید به جای آن از نشانه گذاری schema.org برای توصیف ویدیوی خود استفاده کنید.

  • Invalid video URL

    قالب URL ویدیو نامعتبر است. برای مثال، از کاراکترهای غیرقانونی مانند فاصله یا پروتکل نامعتبر (مانند “htttttp” به جای “http”) استفاده می‌کند.

  • Unsupported video format

    فرمت ویدیویی که قرارداده‌اید پشتیبانی نمی‌شود. در واقع URL یک ویدئو باید از فرمت‌های رایج که پشتیبانی می‌شود، باشد. معمولا در URL یک ویدیو می‌بایست بعد از نام فایل یک نقطه “.” وجود داشته باشد و بعد از آن نیز فرمت ویدیو با 3 الی 4 کاراکتر مشخص شود.

    نمونه‌های خوب:

    https://example.com/videos/video1.mp4
    https://example.com/videos/video1.mpeg

    مثال بد:

  • Unknown video format

    پسوند فایل ویدیو با هیچ فرمت ویدیویی پشتیبانی شده توسط گوگل مطابقت ندارد یا پسوند فرمت ویدیویی ندارد. گوگل فرمت فایل را بر اساس URL ویدیو قضاوت می‌کند. مطمئن شوید که فرمت ویدیوی شما پشتیبانی شده و دارای پسوند فایل مناسب است.

    مثال خوب:

         مثال‌های بد:

https://example.com/videos/myvideo
https://example.com/videos/myvideo.324fvsf4rf

  • No thumbnail URL provided

    هیچ تصویر بندانگشتی برای این ویدیو مشخص نشده است و گوگل نتوانست تصویری برای شما ایجاد کند. با استفاده از اطلاعات ساختاریافته، نقشه سایت (sitemap) یا فایل mRSS، لینکی به تصویر بندانگشتی ویدیوی خود ارائه دهید.

    اگر URL تصویر بندانگشتی را با استفاده از اطلاعات ساختاریافته ارائه کردید و این خطا را دریافت کردید، بررسی کنید که نشانی اینترنتی تصویر بندانگشتی متفاوتی را برای همان ویدیو در یک تگ HTML تعریف نکرده‌اید. شما باید عنوان، نشانی اینترنتی تصویر بندانگشتی و URL ویدیو را در همه منابع (نقشه سایت (sitemap)، تگ‌های HTML، متا تگ‌ها و اطلاعات ساختاریافته) که یک ویدیو را در همان صفحه توصیف می‌کنند، ارائه دهید. شما همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اطلاعات ساختاریافته، مقاله‌ی structured data چیست و چگونه کار می‌کند را مطالعه نمایید.

  • Unsupported thumbnail format

    تصویر بندانگشتی مشخص شده، بر اساس پسوند فایل تصویر بندانگشتی در قالب پشتیبانی نشده. مطمئن شوید که فقط از فرمت‌های تصویر پشتیبانی شده برای تصویر بندانگشتی خود استفاده می‌کنید و پسوند مناسب را مشخص می‌کنید.

  • Invalid thumbnail size

    اندازه تصویر بندانگشتی مشخص شده نامعتبر است و گوگل نتوانسته یک تصویر بندانگشتی برای شما ایجاد کند. یک تصویر بندانگشتی با اندازه پشتیبانی شده ارائه دهید.

  • Thumbnail blocked by robots.txt

    تصویر بندانگشتی ارائه شده توسط یک قانون robots.txt برای گوگل مسدود شده است. اگر تصویر در سایت دیگری میزبانی شده است، با سایت تماس بگیرید تا ببینید چگونه می‌توانید تصویر خود را رفع انسداد کنید، یا پیوندی به تصویر بندانگشتی ارائه دهید که گوگل می‌تواند بدون نیاز به ورود به سیستم به آن دسترسی پیدا کند و توسط قوانین robots.txt مسدود نشده باشد.

    فایل robots چیست و چگونه آن را بسازیم؟

  • Thumbnail is transparent

    تصویر بندانگشتی ارائه شده دارای سطح شفافیتی است که از آستانه قابل قبول فراتر می‌رود. حداقل 80 درصد تصویر باید سطح آلفای بالاتر از 250 داشته باشد. تصاویر کوچک شفاف برای ایندکس کردن ویدیو مجاز نیستند.

  • Thumbnail could not be reached

    گوگل نتوانست به تصویر بندانگشتی ارائه شده در URL ارائه شده دسترسی پیدا کند. (این یک مشکل robots.txt نیست.) شاید تصویر دارای رمز عبور باشد یا دیگر در URL ارائه شده وجود نداشته باشد.

  • Video not processed

    گوگل تشخیص داد که این صفحه حداقل یک ویدیو در آن دارد، اما تصمیم گرفت ویدیو را فهرست بندی نکند.

  • Video not processed yet

    ویدیو در حال پردازش است. چند روز دیگر دوباره بررسی کنید تا ببینید آیا پردازش کامل شده است یا خیر.

  • Video not found on host service

    ویدیوی مشخص شده در سرویس میزبانی موجود نیست یا در یک سرویس میزبانی خصوصی است که توسط خزنده گوگل قابل دسترسی نیست. برای تأیید، با استفاده از شناسه ویدیو از سرویس بازدید کنید و سپس صفحه خود را با شناسه یا URL مناسب برای سرویس میزبانی ویدیوی خود به‌روز کنید.

  • Thumbnail is missing or invalid

    تصویر بندانگشتی ارائه نشده است، در دسترس نیست، یا نامعتبر است. به دلایل فنی، سیستم نمی‌تواند بین این مسائل تمایز قائل شود. بررسی کنید که URL تصویر کوچک معتبر در قالب پشتیبانی شده، با پسوند فایل دقیق ارائه شده باشد، و تصویر کوچک در دسترس گوگل باشد.

  • Invalid thumbnail

    تصویر بندانگشتی به دلایلی نامعتبر است و با هیچ خطای تصویر بندانگشتی دیگری که در اینجا فهرست شده است پوشش داده نمی‌شود. تأیید کنید که یک تصویر بندانگشتی را مشخص کرده‌اید که از تمام دستورالعمل‌های مربوط به تصاویر بندانگشتی پیروی می‌کند و در دسترس گوگل است.

آخرین خزش

در صفحه جزییات خطا یک گزینه به نام Last crawled وجود دارد که نشانگر تاریخ آخرین خزش گوگل از کل صفحه میباشد نه از ویدیوی داخل صفحه.

جزئیات بیشتر درباره ویدیوی انتخابی

برای مشاهده اطلاعات بیشتر ویدیوی ایندکس‌شده روی یک URL صفحه در قسمت گزارش کلیک نمابید. این اطلاعات از منابع مختلفی می‌آید. اگر چندین ویدیوی متمایز در صفحه وجود داشته باشد، همه اطلاعات در مورد محتمل‌ترین گزینه (محتمل‌ترین ویدیو) برای ایندکس شدن است، چه ویدیو واقعا ایندکس شده باشد یا نشده باشد.

Video URL

آدرس فایل، ویدیویی یا پخش کننده است. اگر چندین URL را برای یک ویدیو مشاهده کردید، به این معنی است که گوگل فکر می‌کند همه این URL ها اساساً یک ویدیو هستند. ممکن است فکر کنید که این URLهای تکراری در واقع ویدیوهای متفاوتی هستند، می‌توانید سعی کنید آن‌ها را رفع ابهام کنید. اگر گوگل چندین ویدیوی نامرتبط را در یک صفحه پیدا کرده باشد، اطلاعات اضافی نشان داده شده با ویدیویی که بیشترین واجد شرایط بودن برای ایندکس کردن را دارد، مرتبط می‌شود (خواه این ویدیو را داشته باشد یا نمی‌تواند ایندکس شود). یک ویدیو می‌تواند در دامنه دیگری میزبانی شود و همچنان جزئیات را در این گزارش نشان دهد.

Thumbnail URL

این یک تصویر بندانگشتی ارائه شده توسط شما یا یک قالب است که توسط گوگل از فایل ویدیویی استخراج می‌شود. اگر تصویر کوچکی پیدا یا تولید نشد، ویدیو را نمی‌توان ایندکس کرد.

Video placement (قراردادن ویدیو):

  • ویدیو محتوای اصلی صفحه است.

    محتوای صفحه عمدتاً یک ویدیو است. به نظر می‌رسد محتوای اضافی زیادی نداشته باشد.

  • ویدئو محتوای تکمیلی در صفحه است.

    این صفحه علاوه بر ویدیو، حاوی محتوای معنی‌داری است، مانند متن، گرافیک یا ویدیوهای اضافی.

منبع داده‌های جزئیات ویدیو

در واقع جزئیات ویدیو از منابع را در ادامه ذکر کرده‌ایم :

  • اطلاعات ساختاریافته(Structured data) :

داده‌های متا از اطلاعات ساختاری schema.org در صفحه می‌آید. معمولاً این یک شی Video است.

  • نقشه سایت (Sitemap) :

اطلاعات از یک تگ ویدیویی در نقشه سایت (Sitemap) می‌آید.

  • Open Graph Protocol :

اطلاعات با استفاده از تگ‌های Open Graph Protocol در صفحه ارائه می‌شود.

  • تگ HTML :

تگ‌های HTML متعددی وجود دارد که می‌تواند اطلاعات را ارائه دهد. این تگ‌ها شامل <embed>، <video>، <link>، <script> ،<amp-video> یا تگ ویدیویی AMP ثالث مخصوص و یا تگ‌های متنوع تصویر برای مشخص کردن تصویر بندانگشتی می‌باشد.

  • mRSS :

اطلاعات در یک فایل mRSS ارائه می‌‌شود.

  • اسکرین شات رندرشده توسط گوگل (Google-rendered screenshot) :

گوگل توانست فایل ویدیویی را پردازش کند و یک تصویر بندانگشتی از منبع ویدیو ایجاد کند.

  • تولید شده توسط گوگل (Generated by Google) :

گوگل توانست این اطلاعات را بر اساس فایل‌ها و اطلاعات ارائه شده در صفحه تولید کند.

  • ارائه شده توسط پلتفرم میزبانی ویدیو Provided by video) hosting platform) :

تصویر بندانگشتی توسط پلتفرم میزبانی ویدیو ارائه می‌شود.

  1. Metadata source unknown: سرچ کنسول مطمئن نیست که از کدام روش برای به دست‌آوردن اطلاعات استفاده می‌شود.
  2. video tag poster attribute: لینک تصویر بندانگشتی از ویژگی <video poster=”…”> بازیابی می‌شود.

اعتبار سنجی (Validation)

پس از رفع خطاهای سایت خود، به گوگل بگویید که صفحات ثابت شما را دوباره بخزد (recrawl) و مورد بررسی قرار دهد. بعد از آنکه همه مشکلات را برطرف کردید، می‌توانید از گوگل بخواهید تا مشکلاتی که رفع کرده‌اید را تایید کند. اگر همه موارد شناخته شده برطرف شوند، تعداد مشکلات در تیبل مسائل به صفر می‌رسد و به انتهای جدول کاهش می‌یابد.

چرا باید اعتبارسنجی (validate) کنیم؟

به صورت کلی، با validate کردن به گوگل می‌گویید مشکلات را در یک وضعیت یا دسته بندی برطرف کرده‌اید. گفتن این موضوع به گوگل مزایای زیر را دارد:

  • زمانی که گوگل رفع مشکل شما را در همه URL ها تأیید کرد، یا برعکس، اگر گوگل موارد باقی مانده از آن مشکل را پیدا کرد، ایمیلی دریافت خواهید کرد.
  • می‌توانید پیشرفت گوگل را در تأیید اصلاحات خود ردیابی کنید و گزارشی از تمام صفحات در صف برای بررسی و وضعیت رفع هر URL را مشاهده کنید.

ممکن است همیشه رفع و تأیید یک مشکل خاص در وب سایت شما منطقی نباشد. برای مثال، URLهای مسدود توسط robots.txt احتمالاً عمداً مسدود شده‌اند. هنگام تصمیم‌گیری در مورد رسیدگی به یک موضوع خاص از قضاوت خود استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید مشکلات را بدون اعتبار سنجی برطرف کنید. فرقی نمی‌کند که شما تأیید صحت درخواست کرده باشید یا نه؛ گوگل تعداد نمونه‌های شما را هر زمان که صفحه‌ای با مشکلات شناخته شده‌ای را که می‌خزد، به‌روزرسانی می‌کند.

اعتبار سنجی را شروع کنید.

برای اینکه به سرچ کنسول بگویید که مشکلی را برطرف کرده‌اید:

  1. همه موارد مشکل را در سایت خود برطرف کنید. اگر راه‌حلی را از دست دادید، زمانی که گوگل یک نمونه از آن مشکل را پیدا کرد، اعتبارسنجی متوقف می‌شود.
  2. در صفحه جزئیات مشکل (issue details page)، مشکلی را که رفع کردید باز کنید. روی مشکل در لیست مشکلات در گزارش خود کلیک کنید. اگر در گزارش خود به نقشه سایت (sitemap) خاصی فیلتر باشید، اعتبارسنجی فقط برای موارد موجود در نقشه سایت (sitemap) در زمانی که درخواست اعتبارسنجی کرده‌اید اعمال می‌شود. ممکن است این چیزی باشد که شما می‌خواهید، یا ممکن است اینطور نباشد و فقط حواس آن به شما باشد.
  3. روی اعتبار سنجی رفع مشکل (Validate fix) کلیک کنید. تا زمانی که اعتبارسنجی (validation) موفقیت‌آمیز یا ناموفق باشد، دوباره بر روی Validate fix کلیک نکنید.
  4. شما می‌توانید پیشرفت اعتبار سنجی (validation) را نظارت کنید. اعتبارسنجی (validation) معمولاً تا دو هفته طول می‌کشد، اما در برخی موارد ممکن است بسیار بیشتر طول بکشد، بنابراین صبور باشید. هنگامی که اعتبارسنجی (validation) موفق یا ناموفق شد، اعلانی دریافت خواهید کرد.
  5. اگر اعتبارسنجی (validation) ناموفق بود، می‌توانید با کلیک بر روی مشاهده جزئیات در صفحه جزئیات مشکل (issue details page)، ببینید کدام URL باعث این اعتبارسنجی (validation) ناموفق باشد. این صفحه را اصلاح کنید، رفع مشکل خود را در همه نشانی‌های اینترنتی در وضعیت معلق تأیید کنید و اعتبارسنجی (validation) را مجدداً راه‌اندازی کنید.

پیشرفت اعتبار سنجی (validation progress) را ببینید.

برای مشاهده پیشرفت درخواست اعتبارسنجی (validation) فعلی یا تاریخچه آخرین درخواست در صورتی که اعتبارسنجی در حال انجام نیست:

  1. صفحه جزئیات مشکل (issue details page) را برای مشکل باز کنید. روی ردیف مشکل در صفحه گزارش اصلی کلیک کنید تا صفحه جزئیات مشکل باز شود.
    وضعیت درخواست اعتبارسنجی (validation) هم در صفحه جزئیات موضوع و هم در ردیف اعتبار سنجی (validation) جدول جزئیات نشان می‌دهد.
  2. روی مشاهده جزئیات (See details) کلیک کنید تا صفحه جزئیات اعتبارسنجی (validation details page) آن درخواست باز شود.
    وضعیت نمونه برای هر URL موجود در درخواست، در جدول نشان می‌دهد.
    وضعیت نمونه برای موضوع خاصی که شما در حال بررسی آن هستید اعمال می‌شود. می‌توانید یک مشکل را با برچسب Passed در یک صفحه داشته باشید، اما سایر مسائل با برچسب Failed، Pending یا دیگر موارد در همان صفحه مشاهده می‌شوند.
    در گزارش AMP و گزارش ایندکس کردن صفحه، ورودی‌های صفحه سابقه اعتبارسنجی (validation) براساس URL گروه‌بندی می‌شوند.
    در گزارش‌های Mobile Usability  و نتایج غنی (Rich Result)، موارد با ترکیب URL + آیتم داده‌ی ساختاریافته (همانطور که با مقدار نام مورد تعیین می‌شود) گروه‌بندی می‌شوند.

رفع ارورهای پیج اسپید گوگل

https://macanads.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%86%d8%b1%d8%ae-%d8%ae%d8%b2%d8%b4/

 

شما همچنین می‌توانید مقاله‌ی آموزش 7 روش وریفای سایت در گوگل سرچ کنسول را مطالعه نمایید.

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.

2 دیدگاه در “آموزش ایندکس شدن ویدیو در گوگل سرچ کنسول

  1. علی گفت:

    ماله من خطای Video is not the main content of the page میده. تو اینایی که شما نوشتید نبود!

    1. Macanadmin گفت:

      سلام و درود ما روش رفع مشکل شما رو توی ابتدای مقاله اضافه کردیم لطفا برای رفع مشکل دوباره مقاله رو مطالعه کنید
      https://macanads.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%af%da%a9%d8%b3-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d9%88%db%8c%d8%af%db%8c%d9%88-%d8%af%d8%b1google-search-console-%d9%88-%d8%b1%d9%81/

      لینک مقاله خدمت شما در صورت رفع مشکل برای ما کامنت بزارید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

استفاده صحیح از هشتگ
دیجیتال مارکتینگ

استفاده صحیح از هشتگ

استفاده صحیح از هشتگ هشتگ‌ها # نمادهای پیشوندی هستند که معمولاً قبل از موضوعی می‌آیند که داده‌ها یا اطلاعات زیادی

ادامه مطلب »
لید نرچرینگ
آموزشی

لید نرچرینگ

لید نرچرینگ (lead nurturing) از مهم‌ترین مراحلی که در مارکتینگ می‌توان نام برد، همین موضوع پرورش لید (لید نرچرینگ) می‌باشد.

ادامه مطلب »