بیزینس پروفایل اینستاگرام

بیزینس پروفایل اینستاگرام

بیزینس پروفایل اینستاگرام

بیزینس پروفایل اینستاگرام

در مقاله قبلی توضیح دادیم که یکی از راه‌های افزایش فالوور و بازدید از پیج اینستاگرام، تبدیل پروفایل عادی به بیزینس پروفایل اینستاگرام است. داخل این مقاله چگونگی تبدیل پروفایل عادی به بیزینس پروفایل اینستاگرام و مزایای آن را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در سال 2016 اینستاگرام قابلیتی به نام بیزینس پروفایل (Business profile) را به کاربران ارائه داد.

این امکان با استقبال زیادی روبرو شد؛ چرا که این آپشن کمک زیادی به صاحبان کسب و کار می‌کند. تبدیل پروفایل عادی به یک بیزینس پروفایل، باعث می‌شود، امکانات ویژه‌ای به اکانت اینستاگرام شما اضافه شود که کاربران با پروفایل‌های عادی به این امکانات دسترسی ندارند.

اگر شما نیز برای کسب و کار خود یک اکانت اینستاگرام دارید، بهتر است پروفایل خود را به پروفایل تجاری تبدیل کنید. البته این کار هزینه‌ای برای شما نخواهد داشت و به سادگی انجام می‌پذیرد.

در انتهای این مقاله چگونگی تبدیل پروفایل را برای شما توضیح خواهیم داد. اگر برای تبدیل پروفایلتان به پروفایل تجاری عجله دارید، بهتر است به انتهای مقاله بروید و مراحل تبدیل پروفایل عادی به بیزینس پروفایل را مطالعه نمایید.

حتما این سؤال را می‌پرسید که این قابلیت، چه امکاناتی را در اختیارتان قرار می‌دهد؟ در اینجا به چند نمونه از ویژگی‌های مهم بیزینس پروفایل اینستاگرام اشاره می‌کنیم.

امکانات ویژه بیزینس پروفایل اینستاگرام:

1ــ Contact Button (دکمه تماس)

بهترین قابلیتی که پروفایل‌های تجاری در اختیار صاحبان کسب و کار قرار می‌دهند، امکان ایجاد دکمه تماس و سهولت ارتباط بین مشتریان و کارفرما است.
چرا که مهم‌ترین امر در تجارت برقراری ارتباط بین کارفرما و مشتریان است.

با تبدیل پروفایل عادی به پروفایل تجاری، یک دکمه تماس در صفحه اینستاگرامتان ایجاد می‌شود، که با مخاطبان با استفاده از آن می‌توانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند.

با استفاده از Cantact Button، آدرس، شماره تلفن و یا ایمیل خود را در پروفایل خود درج کنید. شما می‌توانید در کپشن پست‌های خود، مخاطبان را از وجود این دکمه در پروفایلتان مطلع کنید.

بیزینس پروفایل اینستاگرام

2ــ Instagram Insights (آنالیز پست‌ها و مخاطبان)

برای همه صاحبان کسب و کار این موضوع اهمیت دارد که مخاطبان خود را بشناسند و رفتار آن‎ها را تحلیل کنند. بیزینس پروفایل اینستاگرام ابزاری به شما ارائه می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید اطلاعاتی درباره مخاطبان و رفتارشان کسب کنید. این اطلاعات شامل سن، جنسیت، موقعیت جغرافیایی، زمان آنلاین بودن و… می‌شود.
همچنین با استفاده از این ابزار شما می‌توانید آمار مربوط به پست‌ها را نیز مشاهده نمایید.

Instagram Insights

3ــ درج لینک در استوری

درباره این قابلیت در مقاله قبلی توضیح دادیم. صاحبان کسب و کار برای معرفی محصولات و خدمات خود و به طور کلی برای برندینگ، از استوری استفاده می‌کنند؛ شما نیز می‌توانید با استفاده از پروفایل تجاری خود، لینک صفحات وب سایت یا سایر اپلیکیشن‌های مربوط به خود را در استوری درج کنید.

به یاد داشته باشید درج لینک در استوری فقط برای پروفایل‌های تجاری امکان پذیر است. (می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره استوری اینستاگرام، مقاله استوری اینستاگرام را مطالعه فرمایید.)

درج لینک در استوری

4ــ Insatagram ads (تبلیغات اینستاگرام)

از دیگر قابلیت‌های بیزینس پروفایل اینستاگرام، تبلیغات آسان است. روش‌های زیادی برای تبلیغ در اینستاگرام وجود دارد؛ اما بهترین روش تبلیغات اسپانسرشیپ، یا همان تبلیغات رسمی اینستاگرام است که خود اینستاگرام این روش را ارئه می‌دهد.

با این روش شما می‎توانید هریک از پست‌های صفحه اینستاگرامتان را به یک تبلیغ تبدیل کنید. برای این کار باید روی پست مورد نظر کلیک کرده و گزینه promote را انتخاب کنید.

تا اینجا امکانات و برتری‌های بیزینس پروفایل را نسبت به پروفایل عادی بیان کردیم. اما بیزینس پروفایل اینستاگرام دو محدودیت نسبت به پروفایل‌های عادی دارد که می‌توان آن دو مورد را به عنوان معایب پروفایل‌های تجاری نام برد.

معایب بیزینس پروفایل اینستاگرام

1ــ عدم امکان خصوصی‌سازی (private)

حتما می‌دانید که پروفایل‌های عادی می‌توانند خصوصی یا عمومی باشند. اما این امکان در پروفایل‌های تجاری وجود ندارد و همه پروفایل‌های تجاری باید عمومی باشند.
شاید فکر کنید هیچ کارفرما یا بازاریابی وجود ندارد که بخواهد اکانت اینستاگرام خود را خصوصی کند،

بلکه همه صاحبان کسب و کار مایلند با عمومی کردن اکانت خود، بیشتر دیده شوند. اما باید بدانید برخی از صاحبان کسب و کار نیاز دارند با سختگیری بیشتری فالوور جذب کنند. بنابراین بهتر است این افراد از بیزینس پروفایل اینستاگرام استفاده نکنند.

2ــ عدم اتصال پروفایل تجاری به چند صفحه فیسبوک

پروفایل‌های عادی می‌توانند به چند حساب فیسبوک متصل شوند. اما پروفایل تجاری فقط به یک حساب فیسبوک می‌توانند متصل شوند. بنابراین اگر چند صفحه فیسبوک دارید و متصل شدن آن‌ها به صفحه اینستاگرامتان مهم است، بهتر است از پروفایل تجاری صرف نظر کنید.

حال که امکانات، مزایا و معایب بیزینس پروفایل اینستاگرام را شرح دادیم، می‌توانید برای تبدیل یا عدم تبدیل پروفایلتان به پروفایل تجاری تصمیم بگیرید. اگر تصمیمتان بر آن شد که پروفایلتان را به یک پروفایل تجاری تبدیل کنید، در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل تبدیل پروفایل را به شما آموزش دهیم.

مراحل تبدیل پروفایل عادی به بیزینس پروفایل اینستاگرام

قبل از هرچیزی این نکته را یادآور شویم که برای استفاده از پروفایل تجاری اینستاگرام باید یک صفحه فیسبوک داشته باشید که ادمین آن باشید.

1ــ وارد اکانت اینستاگرام خود شوید.

2ــ به قسمت Account Setting بروید و گزینه Switch to Business Profile را انتخاب کنید.

3ــ در این صفحه باید وارد اکانت فیسبوک خود شوید.

4ــ در این مرحله از حساب فیسبوک خود به صفحات فیسبوکی که مدیریت آن‌ها به عهده حساب مورد نظر است، دسترسی پیدا خواهید کرد. در آن‌جا صفحه مورد نظر را انتخاب کنید.
از این پس این صفحه به حساب اینستاگرام شما متصل می‌شود.

5ــ در مرحله آخر، اینستاگرام از شما می‌خواهد از اطلاعات تماس موجود در صفحه فیسبوکتان یکی را انتخاب کنید، تا در دکمه کانتکت موجود در پروفایلتان (که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد) نشان داده شود.
در این مرحله نیز انتخاب حداقل یکی از اطلاعات تماس الزامی است.

شما می‌توانید با مراجعه کردن به صفحه مقالات آموزشی ماکان، سایر مقالات ما را مطالعه کنید.
صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید تا با مطالب روز در حوزه دیجیتال آشنا شوید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟